Share
 

Beste Dromer,

Kom bij je eigen inspiratie, dromen en creatiekracht
Wij dromen van een duurzame en betrokken samenleving waar mensen vanuit hun waarde worden ingezet. Een samenleving die zich ontwikkelt, die beweegt met wat er is en die uit is op vernieuwing. Omdat het anders kan en omdat het anders moet.

Met het realiseren van onze droom zagen en zien wij voor ons om mensen te helpen in groei en ontwikkeling, ze wakker te maken op dromen en verlangens en om hun vernieuwingskracht aan te boren. Om ideeën naar realisatie brengen; van individuen, teams en organisaties. Opdat ‘het’ mooier, anders en betekenisvoller wordt.
Onze Droomlocatie -‘ons werkhuis’ - is daarbij ons voertuig. Wie bij ons binnenkomt belééft de droom; hier zie en ervaar je hoe belangrijk de omgeving is om bij eigen inspiratie, dromen en creatiekracht te komen.

Wat zie jij voor je?
Daar zijn wij oprecht nieuwsgierig naar. Het begint namelijk bij jou. Jij bent een uniek mens met een uniek natuurlijk talent, een unieke werking en unieke kijk op de wereld om je heen. Wat denk en voel jij als je naar de veranderende wereld om ons heen kijkt? Er zijn vast dingen waar jij naar verlangt en dromen die jij hebt voor de stad of de wereld.

Er zijn vast ook dingen waar je je mateloos aan ergert, of dingen waar je je verbolgen over voelt. Het is allemaal informatie waar je wat mee kunt doen. De dingen waar jij over mijmert, of waar jij je over opwindt zijn een bron van creatie. Het gaat allemaal over het vuur in jou, je passie, je drive, je motor. En jij kunt vanuit dat vuur bewegen. Jij kunt vanuit jouw beweging zelf(s) een beweging creëren.

Doe het
Impact maken begint bij jou. Als jij jezelf bent en als jij de ander zichzelf kan laten zijn is het moment rijp om de dialoog aan te gaan. Wat jij doet, wat jij naleeft en wat jij nastreeft heeft impact. Jouw omgeving resoneert mee op jou. Deel je droom met ons, kom koffie drinken en beweeg met ons naar het nieuwe!
"Impact maken begint bij jou!" Met de boodschap en oproep van deze video willen wij jou uitdagen om van je te laten horen. Wij geloven dat JIJ in staat bent de wereld een stukje mooier te maken. Bekijk de video...
 
"Hoe leid jij? Die vraag stel ik mij nu ik sinds
kort heb ik een pup. Zij leert mij van alles over leiderschap en volgen."
Benieuwd naar het verhaal van Rini?
Lees meer...

 
On Track, hèt ontwikkeltraject voor jongeren tussen 16 en 27 jaar gaat weer van start. Benieuwd wat het inhoudt en of het iets voor jou of iemand in jouw netwerk is? Kom naar de info avond op 17 maart aanstaande. Lees meer...
 
Cibap Next en Droom van Zwolle zijn begin dit jaar een samenwerking aangegaan om talentontwikkeling aan te bieden.
Lees meer...

 
"Het is de prettige ruimte, de goede verzorging en de gastvriendelijke ontvangst maakt dat ik hier graag kom." Jetske van Waveren - Terts Coaching Lees meer...
 
 
"Meedoen aan het ontwikkeltraject Xperiment is ontzettend verrijkend" aldus Tilmar Junius Lees meer... Op 24 maart start een nieuwe groep, de 10e! alweer, er is nog een paar plekken. Lees meer...
 
"Iedereen heeft talent. Mensen kunnen van alles zeggen, maar ze kunnen nooit je ‘skill’ van je afpakken.
Als je weet wat je kunt dan blijft dat altijd."
Lees meer...

 
Vooralsnog is onze locatie open als mensen gebruik willen maken van onze ruimtes. We hebben aangepaste openingstijden doorgevoerd.
Lees meer...
 

"Aanvaarden is zien zoals het is"  

Meer inspiratie kijk hier...

Begeleide intervisie
Meer...