Share
 

Beste Dromer,

De consequenties die wij allemaal ervaren van de corona-pandemie doen ons meer dan ooit tevoren beseffen dat wij collectief voor een groot scala aan veranderingen staan. Veranderingen waar wij als individuen weinig invloed op uit kunnen oefenen.
De manier waaróp we met die veranderingen omgaan, dat hebben we echter wel zelf in hand. Omgaan met de effecten van deze pandemie vraagt onder meer om het aanboren van ieders aanpassingsvermogen, het vraagt om het vinden van nieuwe wegen om (samen) te werken en met elkaar te (onder)zoeken wat gedaan moet worden in dit veranderende tijdperk.

Wat doet er NU toe?

Hoe de toekomst er uit ziet hebben we voor een groot deel zelf in de hand. Moeder aarde deelt ons een flinke tik uit en het is aan ons om opnieuw te kijken en om opnieuw te kiezen. Ook om (opnieuw) de vraag te stellen ‘waar ben ik van? Wat is de bedoeling van mij, van mijn leven, van mijn werk? Waar wil ik van betekenis zijn, wat heb ik te geven en wat wil ik teweegbrengen?’

Hoe wij omgaan met de veranderingen

Toen helder werd dat onze locatie tijdelijk moest sluiten hebben we allemaal stil gestaan bij de vraag ‘wat te doen’?

En van daaruit kwam een overzicht met klussen; voor ons pand, onze website en ons relatiebeheer. Het team is daar op dit moment mee aan het werk.

Daarnaast hebben we stilgestaan bij wat wij te geven hebben. Wij vervolgen onze weg op het positief boosten van onze regio. Met liefde doen wij mee met het sociale kunstproject "Heb Lief"; de trotse gevel van ons pand is voorzien van een 4 mtr lange banner!!
Wij schrijven met aandacht zoveel mogelijk kaarten aan ons warme netwerk.
En wij bieden - voor zo lang de intelligente lockdown duurt - kosteloos sessies aan voor iedereen die impact wil gaan maken. Lees daar hieronder meer over onder "Doe je mee?"

Onze lopende ontwikkelprogramma’s "Xperiment", "Werken vanuit je talent" en de begeleide intervisiegroepen hebben wij middels online-ontmoetingen voortgezet. De sessies zijn voor de groepen waardevol gebleken. En nu is het moment daar om 1-op-1 ontmoetingen in de natuur te gaan vormgeven. Ons werk vraagt om écht contact en nabijheid en dat gaan wij doen. De deelnemers kiezen zelf een stille plek in de natuur waar wij (wandel)sessies kunnen houden. De mededeling is met veel enthousiasme ontvangen en wij verheugen ons op de sessies die gepland zijn deze week.

Ons jongerenprogramma On Track hebben wij voor dit voorjaar helaas moeten annuleren. Maar wij hebben goede hoop dat wij daar een weg voor vinden. Online zijn we beschikbaar en met diverse jongeren zijn wij in contact.

Tot slot broeden we op diverse mogelijkheden om ons werk in onze locatie in de toekomst te blijven continueren.

Heb lief!

Wij blijven graag in contact. Om je te helpen als je vragen hebt. Als je behoefte hebt om te sparren. Laat van je horen als wij voor jou iets kunnen betekenen. Wij denken graag met je mee en brengen je met hart en ziel (bij je eigen) inspiratie.

 
"Doe jij mee? Maak impact met wat jij het liefste doet. Het begint bij jou.
Kom met ons in contact, juist nu."

 
"Heb lief’ is een prachtig sociaal kunstproject om in deze ‘tussentijd’ met elkaar impact te maken." Lees meer...
 
"Er is in de afgelopen weken volop geschilderd, geklust, gecheckt, uitgezocht en opgeruimd in ons werkhuis." Lees meer...
 
"Bewust genieten van (h)eerlijk eten, wij doen het al jaren en kopen dit bij onze regiolokale leveranciers."  Lees meer...
 
 
"Gedicht voor jou, gemaakt door de deelnemers van Xperiment 9.0. Een onderdeel van het programma van het Xperiment gaat over Liefhebben. Dit schreven zij voor jou." Lees meer...
 
"Liefs van ons. Een persoonlijk, handgemaakt kaartje ter inspiratie."
Lees meer...
 
"Wij gaan graag met deelnemers van onze ontwikkelprogramma’s de natuur in. De natuur spiegelt." Lees meer...
 
"Wil je meer inspiratie? De quotes publiceren we wekelijks op onze sociale media en de website."  Lees meer...
Begeleide intervisie
Meer...