Share
Nieuwe inspiratie van Droom van Zwolle
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 

HET BEGINT BIJ JOU

Het begint bij jou. Dat zeggen wij ook regelmatig tegen onszelf. De zomerperiode is ieder jaar bij uitstek hét moment om echt stil te staan, om te reflecteren, om op te laden en om nieuwe ideeën op te doen. Dit jaar hebben wij voor het eerst onze locatie een aantal weken gesloten in de zomerperiode. En de tijd die daarmee vrijkwam hebben wij benut om zelf de toets te maken: doen wij de dingen waarvoor wij in de wieg gelegd zijn? En doen wij dat dan op de manier zoals wij dat voor ogen hadden?

Houden we ons aan de afspraken met onszelf?
We hebben alles weer langs onze 3 pijlers gelegd. Groei en ontwikkeling, regio-lokaal en duurzaam.
Die toets keer op keer maken houdt ons scherp. Wij houden ons aan de afspraken met onszelf, bijvoorbeeld dat alles wat wij inkopen uit de regio komt, dat we met regiolokaal talent werken en dat ons voedsel en onze dranken zo biologisch mogelijk zijn. Met alle uitdagingen waar wij in de samenleving voor staan, is dat in onze visie een múst.

Wat wij tegenkwamen
Wij kwamen nog wel wat dingen tegen. Wij kunnen nog meer afval reduceren. Plastic en aluminium weren wij nu consequent. Daar zijn afspraken over gemaakt met onze leveranciers. Ons (h)eerlijke voedsel dat wij serveren is voortaan uitsluitend vegetarisch. Deelnemers van onze ontwikkelprogramma’s geven aan het nog nooit gemerkt te hebben dat zij geen vlees of vis geserveerd krijgen. Dus wij gaan het helemaal doorvoeren en wij hopen dat jij je laat verrassen door de verrukkelijke gevarieerde lunches die onze leveranciers met liefde voor je klaarmaken.

Wat begint bij jou?
Misschien stel jij jezelf deze vragen ook. Wat begint bij jou? Doe jij de dingen waarvoor je in de wieg gelegd bent? Leef jij je leven zoals je dat voor ogen had? Met ons nieuwe periodieke inspiratiebericht 'Droom Verder' willen we je graag helpen om jouw eigen antwoord op deze vragen te vinden.