Share
Voorvertoning
 

Beste Dromer,

We hebben het gevoel dat we, gelijk op met het ritme van de natuur, weer tot bloei mogen komen. We zien er enorm naar uit om je weer in het echt te ontmoeten. Achter de schermen hebben we er in de afgelopen periode hard aan gewerkt om dat op een passende manier vorm te geven. We hopen jullie allemaal weer gauw te zien en hernieuwd in Droom van Zwolle verder te gaan.

Onze droom is onveranderd

Onze intentie om impact te maken in onze eigen regio door mensen te inspireren en bewust te maken van hun uniciteit en van de mogelijkheid om van daaruit zelf richting te geven aan leven en werk is ons fundament.

Omdat we - mogelijk - de hele wereld niet kunnen veranderen, zijn we 8 jaar geleden bij onszelf en in onze eigen omgeving begonnen. Bewust regiolokaal, duurzaam, betrokken en gericht op groei en ontwikkeling. Zo hebben we gedacht en zo denken we nog steeds.

Onze locatie Droom van Zwolle is ons voertuig

Het is het middel om ons werk optimaal te kunnen doen. Veel mensen en partijen ervaren de werking van onze bezielde plek en komen graag over de vloer. Het is bij uitstek de plek waar je heerlijk kan werken, samen stil kan staan, geïnspireerd kan worden en van daaruit tot vernieuwende realisatie kan komen.
We hopen dat het bezoek aan onze locatie de komende tijd weer goed opstart en we hebben jullie daarbij nodig.

Naast de losse verhuur gaan wij op zoek naar meer Droompartners; partijen in onze regio die werk willen maken van vernieuwing en transitie. Vernieuwing in het onderwijs, in de zorg, in energietransitie, in woon- en leefomgeving, in welzijn en participatie en op het gebied van duurzaamheid. Zie ook onze impact video. We kunnen Droompartners niet alleen onze plek bieden maar ook begeleiden in het verkennen en waarmaken van nieuwe wegen. Als je hierin met ons op wilt trekken neem dan contact met Bernadet of Rini op.

Onze dienstverlening in Droom van Zwolle gaat over duurzame verandering

De huidige tijd met vele veranderingen doet meer dan ooit een appèl op onszelf. De pandemie vergroot uit wat er al was en is. Er zijn veel mensen met zingevingsvragen en loopbaanvragen zoals ‘wat heb ik te geven, waar wil ik me op richten en waar wil ik van betekenis zijn? Wat is mijn volgende stap en in welke rol kom ik het beste tot mijn recht?’
Wij helpen je graag antwoorden te vinden op deze vragen. Wij leren je graag hoe je je veerkracht en (zelf)vertrouwen kunt vergroten om je te bewegen in deze ongewone tijd.

We starten 9 juni alweer met de 10e editie van het Xperiment. Het ontwikkeltraject is de afgelopen jaren een vliegwiel gebleken voor professionals die bereid waren het nieuwe aan te gaan: de weg van inspiratie naar realisatie. Wij durven wel te zeggen dat het Xperiment een stevige basis in jezelf legt waardoor je de vernieuwingskracht in jezelf aan kunt wenden waar deze tijd meer dan ooit tevoren naar vraagt. Het zit in jou. En het begint bij jou.

Nieuwe trajecten van ‘Werken vanuit je talent’ en ‘On Track voor jongeren’ starten zo spoedig mogelijk. Houd onze website en sociale media in de gaten voor nieuwe data!

 
"We zijn verheugd, we zijn weer open en staan weer voor je klaar!
Uiteraard letten we daarbij op jouw en onze veiligheid."
Lees meer...
 
"De mogelijkheden om te komen flexwerken zijn uitgebreid! Wij hebben nu in het gehele pand de mogelijkheid gecreëerd om te flexwerken." Lees meer...
 
"Als jij je niet meer wilt laten leiden door anderen of door de waan van de dag en zelf aan het roer van je leven wilt staan is de eerste stap het opdoen van zelfkennis"
Lees meer...
 
"Kom aan boord en laat je meevoeren door Kwintessens! Ga je mee in flow? Letterlijk en figuurlijk. Op het water, wind in de haren, blik op de horizon, vergezichten zien."
Lees meer...

 
 
"Op 9 juni starten we met de 10e editie van het ontwikkeltraject het Xperiment. Voor de 10e keer voor professionals in onze regio.
Een lustrum!" Lees meer...

 
"Er zijn voorzieningen aangebracht om online te kunnen vergaderen of om bijvoorbeeld een webinar te organiseren." Lees meer...
 
"Ook in deze tijd helpen we (conflict) situaties via mediation oplossen. Mediationgesprekken voeren we op onze lokatie en desgewenst online."
Lees meer...

 
"Weekthema om op te mijmeren...

Wil je meer inspiratie? De quotes publiceren we wekelijks op onze sociale media en de website."  
Lees meer...
Begeleide intervisie
Meer...